A robin design tervezőkből, brand stratégákból és marketing szakértőkből álló csapat, akiknek világos céljuk hogy jobbá tegyék a vállalkozásodat. Az élet minden szintjén segítjük a különböző márkákat, hogy kiaknázzák a bennük rejlő piaci potenciált. Mindegy hogy épp egy új brand megalkotásáról, megújításáról vagy növekedéséről van szó, a recept mindig ugyanaz: nagyszerű termék, szuper stratégia, csodálatos brand.
Stratégia
Új terméket viszel piacra? Szükséged van segítségre, hogy jobban elérd a célközönséged, meghatározd, hogy milyen a branded valójában, vagy csak növekedni szeretnél, de okosan?  Mindebben tudunk segíteni. Számos piaci szegmensben van tapasztalatunk, a kis- és nagykereskedelmi márkáktól a kulturális szektoron át az IT és pénzügyi világig. Szeretünk partnerkapcsolatot kialakítani az ügyféllel, hogy segítsük a termékét jobbá, és a brand narratívájukat harmonikussá csiszolni. Mindez előrevetíti a vizuális kommunikáció tudatos építésének lehetőségét. A stratégiai szolgáltatások bővebben: brand stratégia, márka pozicionálás, piackutatás, célközönség-elemzés, piacra-lépési stratégia, marketing stratégia és menedzsment, service design, tanácsadás, kreatív szövegírás és még sok minden.
Design
A jó desginnak célja van. Nálunk ez azt jelenti, hogy a grafika több, mint pusztán szép képek és trendi logók elegye. Úgy dolgozunk, hogy a tervezés során elmélyülünk  és megértjük az adott terméket, a célközönséget és a brandet, majd a kidolgozott ötletet lefordítjuk a vizualitás nyelvére: arculattá, weboldallá, print és online grafikákká, animációvá vagy épp a brand bármelyik aspektusává. Tudásunk abban rejlik, hogy növekvő és flexibilis brandeket építünk. A design szolgáltatások bővebben: arculattervezés, web design, print és kiadványtervezés, téri elemek és hordozók,  márkázott termékek, csomagolás design, kampány és hirdetés elemek, animációk, és még sok minden más igény szerint bármilyen felületre.
Digital marketing
A Robin Design digitális marketing csapatának fókuszában az adatvezérelt marketingkampányok kidolgozása áll. A digitális marketing agyak szoros együttműködésben dolgoznak a branding agyakkal, hogy minél jobban megérthessük ügyfeleink célközönségét és ezáltal olyan kampányokat építhessünk, amelyek jól támogatják a márkaismertséget és a kívánt konverziókat hozzák. Kihasználva szakmai hátterünket, fókuszunk a fizetett kattintás alapú hirdetéseken, SEO-n, social medián, display hirdetéseken és hírlevél marketingen van.
Back to Top